Opettajaksi

Opettajaksi / harjoittelijaksi

Etsitkö kesätöitä tai harjoittelupaikkaa kesäksi? Alla voit lukea, millaisia työmahdollisuuksia tai harjoittelupaikkoja Kesälukioseura tarjoaa opettajille, opiskelijoille ja eri alojen asiantuntijoille.

Opettajaksi kesälukioon ja kursseille kesällä 2018

Kesälukioseura tarjoaa työmahdollisuuksia opettajille, taidealan ammattilaisille ja useiden eri alojen asiantuntijoille. Myös eri alojen opiskelijat voivat hakea kursseillemme opetustehtäviin.

Kursseillamme työskentelee kesäisin mm. luokanopettajia, aineenopettajia, lastentarhanopettajia, vierailevia ulkomaisia kielten- ja kulttuurin opettajia sekä eri alojen osaajia ja opiskelijoita.

Kesälukiot ovat internaattimuotoisia kesäkouluja, joita järjestetään sekä Suomessa että ulkomailla. Kesälukiot kestävät viikosta kahteen viikkoon. Kesälukioihin palkataan pääasiassa jo valmistuneita aineenopettajia tai hakijoita, joilla on alan työkokemusta.

Harjoittelijaksi

Sovi opetusharjoittelusta kesäaikana! Ota yhteyttä Kesälukioseuraan ja oman opettajankoulutuslaitoksesi harjoittelun ohjaajaan sopivan vaihtoehdon löytämiseksi. Kesälukioissa on harjoittelumahdollisuuksia sekä aineenopettajaksi että luokanopettajaksi ja erityisopettajaksi opiskeleville. Kesälukiot ovat internaattimuotoisia kesäkouluja, jotka kestävät viikosta kahteen viikkoon.

Harjoitteluedellytyksistä voidaan joustavasti neuvotella, mikäli jonkin tietyn opintokokonaisuuden suorittaminen Kesälukioseuran kursseilla osoittautuu mielekkääksi. Haku tapahtuu Kesälukioseuran kautta, joka organisoi ja koordinoi keskitetysti harjoittelua.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja lyhyt CV:si ma 5.2. mennessä osoitteeseen toimisto@kesalukioseura.fi ja kerro mihin aikaan kesästä parhaiten olisit käytettävissä opettajan/harjoittelijan pestiin. Kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä helmikuun aikana.