Avoimet työpaikat

Kurdinkielistä ohjaajaa maahanmuuttajanuorten kesälukioon

Edellytämme, että

Toivomme, että sinulla on

Harrastuneisuus (kuten urheilu, musiikki, käsityöt, valokuvaus…) on plussaa.

Tällä lomakkeella voit hakea omakieliseksi ohjaajaksi maahanmuuttajanuorten kesälukioihin.

Tiedustelut:
Kesälukioseura
Mari Hakala
toimisto@kesalukioseura.fi

Lisätietoa järjestöstämme osoitteesta www.kesalukioseura.fi.

Kesälukioseura on aatteellinen, poliittisesti sitoutumaton yhdistys, joka perustettiin vuonna 1965 tarjoamaan vaihtoehtoja perinteiselle kouluopetukselle. Vuosittain yli 20 kesälukiossa opiskellaan sekä teoreettisia aineita että taito- ja taideaineita. Lisäksi seura järjestää äidinkielen ja oman kulttuurin opetusta Suomessa asuvien pakolais-ryhmien lapsille ja nuorille. Seuran toiminta rahoitetaan pääasiassa opetus- ja kulttuuriministeriön avustuksella sekä Veikkauksen tuotoilla.

Kesälukioseuran tavoitteena on edistää nuorten vapaaehtoista opiskelu- ja harrastustoimintaa sekä kehittää opiskelun ja opetuksen sisältöön ja menetelmiin kohdistuvaa kokeilu- ja tutkimustoimintaa. Kesälukiot edistävät nuorten lukioon siirtymistä, lukiovaiheen opiskelua ja valmistautumista ylioppilaskirjoituksiin sekä hakeutumista jatko-opintoihin. Lisäksi kesälukiot tarjoavat kokemuksia kansainvälisyyteen Suomessa ja ulkomailla.

_________________________________________________________