Avoimet työpaikat

Kesälukioseura hakee kesälukiotoiminnan suunnittelijaa

Suunnittelijan tehtäviin kuuluu kesälukiotoiminnan suunnittelun ja käytännön järjestelyiden hoitaminen, kesälukioverkoston yhteistyön koordinointi, viestintä ja markkinointi, opettajatiimien työhön ohjaaminen sekä seuran koulutustoiminnan kehittäminen.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Odotamme hakemaltamme henkilöltä lukiokoulutuksen hallintaa ja valmiuksia monipuoliseen työnkuvaan. Etsimällämme henkilöllä on reipas ote itsenäiseen työskentelyyn sekä organisointi- ja paineensietokykyä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista englannin ja ruotsin kielitaitoa. Erityisesti kokemus työskentelystä viestinnän ja markkinoinnin parissa katsotaan eduksi.

Kesälukioseuran toimisto sijaitsee Kruununhaassa Helsingissä. Tarjoamme nuorekkaan, viihtyisän ja luovan työympäristön sekä innostuneet ja kannustavat kanssatyöntekijät.

Työ alkaa marraskuussa. Työsuhde on määräaikainen ja kestää 14 kk. Palkkaus välillä 2 500–2 900 €/kk. Palkkaus määritellään hakijan koulutuksen ja kokemuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan yksityisen opetusalan työehtosopimusta.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen toimisto@kesalukioseura.fi viimeistään 24.10.2017.

Tiedusteluihin vastaa toiminnanjohtaja Maija Kukkola maanantaisin klo 10–11 ja torstaisin klo 15–16, p. 09 68 60 77 12, maija.kukkola@kesalukioseura.fi

Lisätietoa järjestöstämme www.kesalukioseura.fi ja www.kesalukio.fi.

Kesälukioseura on aatteellinen, poliittisesti sitoutumaton yhdistys, joka perustettiin vuonna 1965 tarjoamaan vaihtoehtoja perinteiselle kouluopetukselle. Vuosittain yli 20 kesälukiossa opiskellaan sekä teoreettisia aineita että taito- ja taideaineita. Lisäksi seura järjestää äidinkielen ja oman kulttuurin opetusta Suomessa asuvien pakolais-ryhmien lapsille ja nuorille. Seuran toiminta rahoitetaan pääasiassa opetus- ja kulttuuriministeriön avustuksella sekä Veikkauksen tuotoilla.

Kesälukioseuran tavoitteena on edistää nuorten vapaaehtoista opiskelu- ja harrastustoimintaa sekä kehittää opiskelun ja opetuksen sisältöön ja menetelmiin kohdistuvaa kokeilu- ja tutkimustoimintaa. Kesälukiot edistävät nuorten lukioon siirtymistä, lukiovaiheen opiskelua ja valmistautumista ylioppilaskirjoituksiin sekä hakeutumista jatko-opintoihin. Lisäksi kesälukiot tarjoavat kokemuksia kansainvälisyyteen Suomessa ja ulkomailla.

_________________________________________________________