Suomeksi   In English   På Svenska

EtusivuAjankohtaista Hae kursseille Tilaa esitteitä Yhteystiedot

US

Ulkosuomalaiskurssit

Kesälukioseuran hallitus on päättänyt, että ulkosuomalaislasten ja -nuorten suomen kielen ja kulttuurin kursseja ei toistaiseksi järjestetä johtuen valtionavustuksen supistumisesta.

Yli 15-vuotiaille ulkosuomalaisille tarjoamme kesälukioita, joissa voi tavata ulkosuomalaisia ja suomalaisia nuoria, opiskella suomea toisena kielenä ja tutustua suomalaiseen kulttuuriin ja yhteiskuntaan.

Kesälukioseura järjestää kesällä 2018 Suomen kielen ja kulttuurin kesälukion, joka soveltuu yli 15-vuotiaille ulkosuomalaisille ja paluumuuttajille. Kesälukio järjestetään 30.7.–5.8.2018 Turengissa. Ulkosuomalaiset ja paluumuuttajanuoret ovat tervetulleita myös muihin kesälukioihimme opiskelemaan yhdessä suomalaisten ja kansainvälisten nuorten kanssa. Erityisesti teemakesälukiomme sopivat myös ulkosuomalaisille nuorille.

Voit tutustua kesän 2018 opintotarjontaan osoitteessa www.kesalukio.fi.

Lisätietoja saa Kesälukioseuran toimistosta

Puhelin +358-9-686 0770 (toimisto)
Sähköposti: toimisto@kesalukioseura.fi
www.kesalukioseura.fi
www.kesalukio.fi
Facebook: Kesälukioseura
Twitter: @kesalukioseura
Instagram: kesalukioseura

Kesälukiot
Kesälukiot on tarkoitettu yli 15-vuotiaille nuorille. Kesälukiossa voit

MATERIAALIA VERKKO-OPISKELUUN JA VINKKEJÄ PALUUMUUTTOA SUUNNITTELEVILLE

Kesälukioseura julkaisee verkossa uutta suomen kielen itseopiskelumateriaalia. Tutustu Lukuportaaseen täällä.

Paluumuuttoa suunnitteleville tai jo paluumuuttaneille perheille Kesälukioseura on julkaissut Suomalainen koulupolku -oppaan, jossa esitellään suomalaista koulujärjestelmää sekä jatko-opintomahdollisuuksia Suomessa paluumuuttajien näkökulmasta. Tutustu julkaisuun täällä.