Puhutko suomen lisäksi arabiaa, daria, kurdia tai somalia? Haluatko auttaa vasta maahan muuttaneita nuoria uuden elämän alkuun Suomessa?

Haemme kesäksi 2021 omakielisiä mentoreita maahanmuuttajanuorten kesälukioihin Savonlinnaan, Virroille ja Ylöjärvelle.

Mentorit työskentelevät osana seitsemän ohjaajan tiimiä. Ohjaajat suunnittelevat kesälukion ohjelman yhdessä etukäteen.

Edellytämme, että

• olet vähintään 18-vuotias
  • osaat suomen lisäksi yhtä tai useampaa seuraavista kielistä: arabia, dari, kurdi, somali
  • olet valmis leirimuotoiseen työskentelyyn
  • olet valmis sitoutumaan kesälukion suunnitteluun yhdessä muun opettajaryhmän kanssa
  • olet valmis jatkamaan nuorten mentorina kesälukion jälkeen vuoden 2021 loppuun asti.

Toivomme, että sinulla on

• kokemusta opiskelusta ja työskentelystä Suomessa
  • aitoa kiinnostusta ihmisläheiseen työhön nuorten parissa.

Leirin ajalta maksetaan palkka. Kesälukioseura korvaa myös ohjaajien majoituksen ja ruokailut kurssipaikalla sekä työstä aiheutuvat matkakulut. Lisäksi mentorointijaksosta maksetaan erillinen korvaus.

Hae töihin maahanmuuttajanuorten kesälukioon.

Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi siis pian!

Lisätiedot:
Kesälukioseura ry