Haemme kasvatustieteiden opiskelijaa työskentelemään pakolaislapsille ja -nuorille suunnattujen kurssien sekä maahanmuuttajakesälukioiden parissa. Harjoittelijan tehtäviin kuuluu

  • opettajien tukemista kurssien suunnittelutyössä,
  • opettajankoulutustilaisuuden valmistelua,
  • kursseihin liittyvää viestintää ja tiedottamista,
  • kurssi-ilmoittautumisten hallinnointia,
  • kurssien käytännön järjestelyjä,
  • palautteenkeruuta ja raportointia.

Odotamme hakemaltamme henkilöltä aitoa kiinnostusta ja valmiuksia monikulttuuriseen työhön. Toivomme, että harjoittelijalla olisi mahdollisuus sitoutua tehtävään ja jatkaa harjoittelujakson jälkeen työsuhteessa heinäkuun 2020 loppuun saakka.

Kesälukioseuran toimisto sijaitsee Kruununhaassa Helsingissä. Tarjoamme nuorekkaan, viihtyisän ja luovan työympäristön sekä innostuneet ja kannustavat kanssatyöntekijät.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 12.1.2020 osoitteeseen toimisto(at)kesalukioseura.fi. Haastattelut pyritään toteuttamaan viikolla 3.

Ajankohta ja kesto: 3 kk, aloitus maalis-huhtikuussa sopimuksen mukaan. Toiveenamme on, että harjoittelija voisi aloittaa maaliskuussa työskennellen aluksi osa-aikaisesti (esim. kolme päivää viikossa) ja siirtyen työskentelemään kokoaikaisesti toukokuussa.

Palkka: Kesälukioseura maksaa harjoitteluajalta palkkaa 1236 €/kk ja tarjoaa lisäksi lounasedun. Harjoittelijalla tulee olla yliopiston myöntämä harjoittelutuki (1800 €).

Harjoittelun sijainti: Kesälukioseuran toimisto Helsingissä

Lisätiedot:
Maija Kukkola
toiminnanjohtaja
050 367 48 55 (puhelintiedustelut ke 18.12. klo 10–11, ke 8.1. klo 10–11)
maija.kukkola(at)kesalukioseura.fi