Kurssikauden käynnistää helmikuun lopussa järjestettävä oman kielen ja kulttuurin talvileiri, jonka kohderyhmänä ovat tällä kertaa arabiankieliset lapset ja nuoret. Haku Anjalassa viikolla 8 pidettävälle leirille alkaa 1.11. 

Myös Ukrainasta paenneet lapset ja nuoret huomioidaan toiminnassamme tulevana vuonna. Suunnitteilla on oman kielen ja kulttuurin leiri ukrainalaislapsille ja lisäksi omakielistä mentorointia ukrainalaisnuorille Uraunelmien kesälukiossa.  

Ensi kesän kesälukiotarjontaa työstetään parhaillaan, ja haku kesälukioihin alkaa tuttuun tapaan tammikuun lopussa. Riihimäen Robotiikkakampuksella ja lukiossa suunnitellaan robotiikka-aiheista kesälukiota, joka toisi robotiikan alkeiden opiskelun kesällä 2023 mahdolliseksi myös muualla Suomessa asuville nuorille. 

Itämeri-kesälukio tekee odotetun paluun muutaman vuoden tauon jälkeen. Seilin saaren ainutlaatuisessa ympäristössä järjestettävä kesälukio tarjoaa mahdollisuuden tutustua Itämeren ekologiaan pintaa syvemmältä. Kesälukio on kansainvälinen, sillä mukaan on tulossa nuoria myös Saksasta. 

Kansainvälinen yhteistyömme jatkuu myös muiden kumppaniemme kanssa Espanjassa, Skotlannissa ja Gotlannin saarella Ruotsissa. Uutena avauksena suunnitteilla on kesälukiovaihto marokkolaisen yhteistyötahon kanssa. Pyrkimyksenä on, että ensimmäinen Marokon kesälukio toteutuu jo kesäkuussa 2023.